(Catalá) Nov.10.2018 __ publicació Far away treasure + col·lecció PARASITIO >>> presentacions

posted in: Projects, Public events | 0

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

facebook evento FAT 1200x630px

 

Dissabte, 10 de novembre
18.30h
L’Automàtica (C/ Legalitat, 18)

Hola!
Ens plau convidar-vos a la presentació de la 1a publicació de la col·lecció PARASITIO: “Far Away Treasure”, que tindrà lloc a l’Automàtica, i en la que comptarem amb música en directe de Columna, i amb tacos de La Porca!

“Far Away Treasure” és la segona col·laboració anual que es va donar entre Can Serrat i l’artista, comissari i filòsof Quim Packard.

La publicació és per una banda un arxiu de projectes que han estat produïts per artistes en residència, i per l’altra un relat construït entre el Quim, Can Serrat, i els artistes residents durant el 2017: relació cel·lebrada per primera vegada entre Barcelona (NyamNyam) i El Bruc el 17 de juny de 2018 al voltant d’una deriva gastronòmica amb les herbes de Montserrat.

PARASITIO és la nova col·lecció de publicacions de Can Serrat, que actúa com a arxiu de les col·laboracions anuals entre el centre de residència i un agent del context català, a través d’una publicació que parasita formats d’altres col·leccions i els seus àmbits de distribució.

Us esperem!

***
Amb el suport de l’Ajuntament del Bruc i de l’Associació dels Amics de Can Serrat.