Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

BE SPORT ha nascut per tal d’oferir activitats esportives, tallers i teràpia ocupacional a joves i infants amb discapacitat. Tenim el suport incondicional de la Fundació Johan Cruyff i de la Residència Internacional d’Art Can Serrat. Recentment també hi col·labora l’Ajuntament del Bruc.
A BE SPORT treballem per impulsar l’esport com a eina d’inclusió i canvi social a través de la diversió i l’esforç, tot creant un sentit de pertinença a un equip. Volem millorar la qualitat de vida de les persones usuàries de BE SPORT  a través dels beneficis i els valors que ens aporta l’esport de recreació i competició.
Com a objectius més específics, treballem per desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i la psicomotricitat gruixuda i fina de les persones usuàries a través de l’esport i activitats de recreació. BE SPORT vetlla per donar un servei de qualitat a nivell esportiu, emocional, d’inclusió social i de benestar físic i psíquic a persones amb discapacitat.
A més, volem que gran part de les nostres activitats es desenvolupin dins l’entorn del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.
Els dissabtes a BE SPORT oferim tot un dia d’experiències esportives i artístiques. Actualment, la nostra rutina inclou activitats de pàdel al Slam Padel de Collbató així com un taller artístic a Can Serrat.
A BE SPORT fem activitats extraordinàries en diferents moments de l’any. Aquestes inclouen estades d’un dia o més dies a la natura, diferents activitats esportives de caràcter recreacional i de competició a l’aire lliure, activitats de lleure, suport a nivell escolar,…
 Instagram: BE_SPORT_4ALL