Can Serrat, d’aproximadament 1187 metres quadrats, és una antiga masia catalana clàssica. El 1989, onze artistes noruecs van comprar la casa i van començar les renovacions. Can Serrat es troba al bell entorn del Bruc, un petit poble que voreja la muntanya de Montserrat, i està a només 45 quilòmetres de Barcelona. La casa ofereix diversos espais i tallers per treballar en un entorn natural impressionant. Un agradable passeig et porta des de la casa fins al peu de la muntanya, on es pot gaudir d’una vista espectacular sobre Les Agülles de Montserrat.

Can Serrat funciona com una residència d’artistes i escriptors, té un programa de treball conjunt, i entaula i desenvolupa relacions amb les persones, activitats i cooperatives del context local. A Can Serrat, també donem la benvinguda a persones que estimen o tenen coneixement de la natura, excursionistes i escaladors, investigadors d’una miríada de camps, viatgers i vilatans.

La primavera passa lentament davant dels nostres ulls i aviat podrem gaudir d’aire fresc, caminar i de la natura. És possible que alguns de nosaltres ens estiguem adaptant a treballar des de casa o estiguem buscant sortir de la ciutat. Un cop s’eliminin les restriccions, Can Serrat llogarà habitacions per mes o per setmana fins a finals de desembre de 2020. Si està buscant un lloc tranquil per viure i treballar, si està interessat en una vida d’estil comunitari, compartint menjars i gaudint de l’aire fresc i de l’aire lliure, ens agradaria convidar-lo a passar un temps al bell entorn del Bruc, a prop de Montserrat.

 

CONDICIONS *:

  • Habitació compartida (amb un màxim de 3 persones) o privada (un llit doble o d’1 a 3 individuals***)
  • Espai d’estudi compartit amb taula de treball
  • Sopar preparat tipus self-service (un per setmana, menú segons la dieta dels residents inclòs en el preu)
  • Accés a l’equipament de Can Serrat (projectors, premsa manual per imprimir (printmaking), wifi limitat, connexions amb altres espais i altres recursos)
  • Acces a tots els espais comuns (estudis, cuina totalment equipada, menjador, etc)
  • Accés a projectes locals amb els quals estem involucrats (Roca Verda, els Amics de Can Serrat, Obertencanal, l’Hort del torrent del bruc, Be sport for all, etc.)
  • Consum de gas/aigua/electricitat/Internet inclòs
  • Durada: De 1 a 6 mesos (amb l’opció de renovar el lloguer)
  • És deurà entregar un mes de dipòsit reemborsable en el moment de la firma de contracte. L’import d’aquest equivaldrà al d’un mes de lloguer.

*Condicions fins al decembre de 2020

***Consultar altres combinacións per families i grups

 

COST MENSUAL:

390€/mes – habitació privada**

270€/mes – habitació compartida

Això inclou la possibilitat d’anar i venir durant el mes reservat (com si fos una segona residència)

** Preu del lloguer en habitació privada per una persona. En el cas de venir en parella, família o amics el preu és de 110€/mes per adult adicional i 60€/mes per nens adicional entre 5 i 18anys.

*** Can Serrat requereix el pagament d’una fiança equivalent a un mes de lloguer. Es retorna a la fi del contracte.

 

COST CAP DE SETMANA:

· Cap de setmana llarg

72 €/mes – habitació privada — possibilitat d’allotjar-se durant quatre nits seguides del mes reservat (consultar disponibilitat)

51 €/mes – habitació compartida — possibilitat d’allotjar-se durant quatre nits seguides del mes reservat (consultar disponibilitat)

 

· Tots els caps de setmana del mes

144€/mes* — habitació privada — possibilitat d’allotjar-se durant dues nits durant tots els caps de setmana del mes reservat (consultar disponibilitat)

102€/mes* — habitació compartida — possibilitat d’allotjar-se durant dues nits durant tots els caps de setmana del mes reservat (consultar disponibilitat)

* Preu calcular sobre mesos de quatre setmanes

 

 

Si aquesta interessat ompli el FORMULARI i contactarem amb vostè el més aviat possible __

Si té alguna pregunta no dubti en escriure’ns a: canserratart@gmail.com